top of page

Loukkujen lainaus

Lainaamme yksityisille ihmisille tai yhdistyksille lemmikkieläinten kiinni ottamiseen tarkoitettuja loukkuja panttimaksua vastaan. Loukkujen lainauksesta on sovittava aina etukäteen hoitolan kanssa puhelimitse numerosta 0505984435. Loukut ovat noudettavissa sovitusti hoitolalta Sastamalan Keikyästä.

 

Pienten loukkujen panttimaksu on 50€ ja isojen loukkujen 100€, panttimaksuihin sisältyy arvonlisävero 24%. Panttimaksu maksetaan loukkua noudettaessa hoitolalle käteisellä tai pankkikortilla ja palautetaan, kun loukku palautetaan takaisin ehjänä.

Loukut eivät vahingoita eläintä ja niissä käytetään houkuttimena ruokaa. Loukun noudon yhteydessä annetaan ohjeet loukun käyttöön.

Saatavilla olevat loukut:

Pieni vaneriloukku, panttimaksu 50€

Kestävästä vesivanerista tehty loukku, jossa on edessä ja takana avattavat pleksi ovet. Sopii parhaiten normaali kokoisten kissojen. toy-kokoisten koirien ja muiden pienien lemmikki eläinten kiinni ottamiseen.

Pieni verkkoloukku, panttimaksu 50€

Tukevasta vihreäksi pinnoitetusta verkosta tehty laadukas loukku. Sopii parhaiten isokokoisten kissojen ja pienten koirien kiinni ottamiseen.

Keskikokoinen vaneriloukku, panttimaksu 100€

Kestävästä vesivanerista tehty loukku, jossa on edessä kokonaan aukeava ovi pudotusmekanismilla ja takana luukku houkutin ruoan asettamista varten. Sopii parhaiten keskikokoisten koirien kiinni ottamiseen. Koiran maksimi säkäkorkeus 55cm.

Iso verkkoloukku, panttimaksu 100€

Tukevasta verkosta tehty loukku, joka on mahdollista taittaa kasaan kuljetuksen ajaksi. Sopii parhaiten isojen koirien kiinni ottamiseen. Koiran maksimi säkäkorkeus 80cm. Voidaan käyttää tarvittaessa myös pienemmälle koiralle, joka on erityisen arka menemään pienempään tai umpinaisempaan vaneriloukkuun.

bottom of page