top of page

Näin voit auttaa

Hyvän mielen lahja

 

Voit tukea Eläinhoitola Kotikolon tekemää työtä apua tarvitsevien eläimien (yleensä koirien) hyväksi ostamalla hyvän mielen lahjan. Hyvän mielen lahjoista saadut varat käytetään hoitolalle vastaanotettujen apua tarvitsevien suomalaisten lemmikkieläimien eläinlääkäri- ja ruokinta kuluihin. Pienikin summa auttaa meitä auttamaan.

Koska hoitolamme toimii yrityksenä, myös lahjoista joudumme maksamaan arvonlisäveroa 24%. Verojen jälkeen loppu summa menee lyhentämättömänä eläinten hoitokuluihin. Voit tilata hyvän mielen lahjan lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen elainhoitolakotikolo@gmail.com. Vastauksena saat maksutiedot.

Kiitoksena lahjoituksestasi saat kortin, jossa kerrotaan tekemäsi lahjoituksen määrä ja mihin varoja käytetään, jolloin voit antaa kortin joko lahjaksi läheisellesi tai julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa halutessasi. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä, että haluatko kortin sähköpostiin sähköisenä (pdf, jpg) vai painettuna kirje toimituksena.

Halutessasi voit myös ostaa meille lahjakortin suoraan Eläinklinikka Viksuun www.viksu.net

 

Lisätietoa varojen käytöstä

 

Eläimet tulevat hoitolalle joko huostaanotettuna poliisin tai valvontaeläinlääkärin kautta tai omistajien luovuttamina, kun heillä ei ole syystä tai toisesta mahdollisuuksia enää huolehtia lemmikistään. Vastaanottamamme eläimet käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ja jos se on eläimen hyvinvoinnin puolesta mahdollista niin eläin hoidetaan kuntoon ja sille etsitään uusi koti. Tämä tarkoittaa koirien kohdalla yleensä vähintään kastraatiota/sterilaatiota sekä rokotuksien uusimista. Mikäli eläimen uudelleen kotiuttaminen ei ole sen terveyden ja hyvinvoinnin tai ihmisten turvallisuuden kannalta mahdollista, joudumme turvautumaan eläinlääkärin suorittamaan eutanasiaan. Kuitenkin pyrimme etsimään kaikille eläimille uuden kodin mikäli se suinkin on mahdollista.

Joillakin koirilla saattaa olla tullessaan terveydellisiä ongelmia, jotka pystytään hoitamaan niin, että koira voi elää vielä täysin normaalia koiran elämää uudessa kodissa kunhan ongelmat on saatu hoidettua. Näiden ongelmien hoitaminen tuo usein hoitolalle runsaasti ylimääräisiä eläinlääkäri ja hoito kuluja, joiden veloittaminen koiran uudelta kodilta luovutusmaksun yhteydessä ei ole mahdollista. Ostamalla hyvän mielen lahjan, voit auttaa meitä auttamaan näitä apua tarvitsevia eläimiä myös tulevaisuudessa.

bottom of page