Koirien tilat

Jokaiselle koiralle / saman perheen koirille on hoitolassa oma viihtyisä loossi. Loossit on sijoiteltu niin, etteivät koirat näe loossista toiseen, jolloin koirien on helpompi rauhoittua lepäämään ja hoitola sopii myös koirille, jotka stressaantuvat muista koirista. Koirat näkevät toisiaan ainoastaan ohimennen lenkityksien aikana ja tarvittaessa voimme myös peittää loossin etuseinää niin, ettei se näe ohikulkevia koiria, jos koira on erityisen herkkä stressaantumaan muista koirista.

Isommille koirille on yhdeksän tilavaa noin 5-10m² loossia ja lisäksi pienille koirille on erillisessä tilassa neljä noin 3m² loossia. Loosseja on eri kokoisia, jolloin pystymme tarjoamaan tilavat tilat isoimmillekin koirille tai isommille laumoille. Useissa loosseissa on myös sohva tai nojatuoli ja loossit sisustetaan aina mahdollisimman kodikkaiksi. Myös sohvattomia loosseja löytyy.

Hoitojakson hinta sisältää pedit yms. hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda koirallesi myös omia petejä, leluja tms. hoitolaan. Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo tai tahrii omia petejä, leluja yms. hoitojaksonsa aikana.

Varaa ihmeessä ilmainen tutustumis käynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon. :)

© 2018 by Highintensity's Kennel.

  • White Facebook Icon

050 598 4435

elainhoitolakotikolo@gmail.com

Vakintie 13, 32730 Sastamala