top of page

Koirien tilat

Jokaiselle koiralle / saman perheen koirille on hoitolassa oma viihtyisä loossi. Loossit on sijoiteltu niin, etteivät koirat näe loossista toiseen, jolloin koirien on helpompi rauhoittua lepäämään ja hoitola sopii myös koirille, jotka stressaantuvat muista koirista. Koirat näkevät toisiaan ainoastaan ohimennen lenkityksien aikana ja tarvittaessa voimme myös peittää loossin etuseinää niin, ettei se näe ohikulkevia koiria, jos koira on erityisen herkkä stressaantumaan muista koirista.

Koirille on hoitolassa kahdeksan tilavaa noin 5-10m² loossia, joihin koirat sijoitetaan koirien koon ja koiraryhmien koon mukaan ottaen myös huomioon koira kohtaiset erityis vaatimukset. Samaan loossiin voidaan sijoittaa jopa neljä alle 20 kiloista koiraa. Yli 40kg koiria voidaan samaan loossiin sijoittaa vain kaksi turvallisuus syistä. Useammassa loosseissa on myös sohva tai nojatuoli ja loossit sisustetaan aina mahdollisimman kodikkaiksi. Myös sohvattomia loosseja löytyy.

Yhdestä 6m² loossista on myös luukun kautta koiralla vapaa kulku noin 30m² ulkotarhaan. Ulkotarhassa on 2m korkeat tukevista verkko elementeistä rakennetut seinät, maan alla aidan ali kaivautumisen estävät verkot sekä ylhäällä yli kiipeämis esteet. Näin ollen tarha on turvallinen myös karkaileville koirille. Tämä loossi mahdollistaa myös sellaisten koirien hoitamisen, jotka eivät ole vieraiden ihmisten käsiteltävissä.

Hoitojakson hinta sisältää pedit, matot ja kupit hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda koirallesi myös omia petejä, leluja tms.  Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo tai tahrii omia tavaroitaan hoitojaksonsa aikana.

Varaa ihmeessä ilmainen tutustumis käynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon. :)

bottom of page