top of page

Koirien ulko aitaus

Hoitolan pihalla on koirille oma noin 100m² aitaus, jossa hoitolan koiria voidaan juoksuttaa valvottuna henkilökunnan läsnäollessa. Aitaus on tehty 2m korkeasta tiheästä verkosta, josta pienemmät koirathaan eivät pääse läpi. Porttina aitauksessa on koiratarhoihin suunniteltu vankka metalli portti. Aitauksessa on myös erillinen eteinen, joka lisää turvallisuutta kulkiessa aitaukseen ja sieltä pois.

 

Aitauksessa koirille voidaan esimerkiksi heitellä palloa, muuten leikkiä niiden kanssa tai saman perheen koirat pääsevät juoksemaan ja leikkimään yhdessä vapaasti isommassa tilassa. Hoito sopimuksessa on erillinen kohta, jossa voit antaa luvan koiran ulkoiluttamiseen aitauksessa. Ilman omistajan lupaa emme vie koiria ulos muuten kuin hihnassa.

 

Hoitolassamme ei yhdistetä eri perheiden koiria, ellei omistaja erikseen pyydä, että hänen koiralleen katsottaisiin sopiva leikkikaveri hoitojakson aikana. Tällöin pyrimme löytämään omista koiristamme sopivan kaverin hoitokoiralle ja koirat voidaan viedä valvottuna aitaukseen juoksemaan ja leikkimään. Jos haluat, että koirasi pääsee leikkimään hoitojakson aikana muiden koirien kanssa, ilmoitathan siitä tuodessasi koiraa hoitoon.

bottom of page