top of page

Kanien ja jyrsijöiden tilat

Kaneille ja jyrsijöille on varattu hoitolasta oma erillinen huone, jossa ne eivät pääse tekemisiin muiden hoitolassa olevien eläimien kanssa. Kaneille/marsuille on tilavat reilun neliön kokoiset häkit. Rotille, freteille ja muille kiipeily tilaa enemmän tarvitseville lemmikeille on kaksikerroksinen Critter Nation -häkki ja pienemmille jyrsijöille on tarjolla useita erilaisia kullekin eläinlajille parhaiten sopivia häkkejä ja terraarioita. Kanien on mahdollista päästä myös jaloittelemaan vapaana kani- ja jyrsijä tilojen lattialla tilavan häkin lisäksi.

 

Hoitojakson hinta sisältää kuivikkeet, heinät, ruoat, hoitotarvikkeet, sekä muut virikkeet. Jos haluat tuoda lemmikillesi omia ruokia, kuivikkeita tai virikkeitä niin sekin sopii. Hoidamme eläimiä lajiyhdistyksien hoito-ohjeiden mukaisesti, mutta jos eläimelläsi on jotain erityis tarpeita, kerrothan niistä hoitopaikkaa varatessasi.

Varaa ihmeessä ilmainen tutustumis käynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon. :)

bottom of page