top of page

Kissojen tilat

Jokaiselle kissalle on hoitolassa oma viihtyisä noin 2m² loossi. Useammalle samasta perheestä tulevalle kissalle meillä on myös noin 5m² kokoinen loossi, jossa on hyvin tilaa isommallekin porukalle. Loossit on sijoiteltu niin, etteivät kissat pääse tekemisiin vieraiden kissojen tai muiden eläinten kanssa ja koira puolen äänet eivät häiritse kissojen oleskelua hoitolassamme.

 

Jokaisessa loossissa on isot ikkunat, sekä hyllyjä, joilta kissat voivat halutessaan katsella mitä ulkona tapahtuu. Loossit on sisustettu mahdollisimman kodikkaiksi helposti pestävillä ja desinfioitavilla materiaaleilla. Isoimmasta loossista on ikkunan kautta pääsy myös kissaturvalliseen katolliseen ulkotarhaan.

 

Kissanhiekat sisältyvät hoitojakson hintaan. Jos kissasi on erityisen tarkka hiekan suhteen, eikä suostu tekemään tarpeitaan kuin tietyn merkkiseen hiekkaan/pellettiin, voit tuoda myös omat hiekat/pelletit eläimen mukana. Hoitojakson hinta sisältää myös pedit, kupit ja muut sisusteet hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda kissallesi myös omia petejä, leluja tai pieniä raapimapuita. Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo tai tahrii omia tavaroitaan hoitojaksonsa aikana.

Varaa ihmeessä ilmainen tutustumis käynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon. :)

bottom of page