Kissojen tilat

Jokaiselle kissalle / saman perheen kissoille on hoitolassa oma viihtyisä noin 2m² loossi. Loossit on sijoiteltu niin, etteivät kissat pääse tekemisiin vieraiden kissojen tai muiden eläinten kanssa. Jokaisessa loossissa on isot ikkunat, sekä hyllyjä, joilta kissat voivat halutessaan katsella mitä ulkona tapahtuu. Loossit on sisustettu mahdollisimman kodikkaiksi helposti pestävillä ja desinfioitavilla materiaaleilla. Kissanhiekat sisältyvät hoitojakson hintaan. Jos kissasi on erityisen tarkka hiekan suhteen, eikä suostu tekemään tarpeitaan kuin tietyn merkkiseen hiekkaan/pellettiin, voit tuoda myös omat hiekat/pelletit eläimen mukana. 

Hoitojakson hinta sisältää pedit yms hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda kissallesi myös omia petejä, leluja tms hoitolaan. Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo tai tahrii omia petejä, leluja yms. hoitojaksonsa aikana.

Varaa ihmeessä ilmainen tutustumis käynti hoitolaan ja tule katsomaan tilojamme ennen kuin päätät tuoda rakkaan lemmikkisi meille hoitoon. :)

© 2018 by Highintensity's Kennel.

  • White Facebook Icon

050 598 4435

elainhoitolakotikolo@gmail.com

Vakintie 13, 32730 Sastamala