top of page

Pennut etsivät koteja

Peruutuksen vuoksi vielä yksi pentu etsii kotia!

20230121_123902.jpg

Vielä yksi  sekarotuinen uros pentu etsii omaa kotiaan. On luovutuksessa 21.1.2023 alkaen ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamana, sirutettuna, rokotettuna ja kolmesti madotettuna. Pennusta arvellaan kasvavan noin 30-40kg koira.

Nämä kuusi eläinsuojelu taustaista 26.11.2022 syntynyttä koiranpentua ovat viettäneet pentu ikänsä Eläinhoitola Kotikolossa ja valmistautuvat vähitellen muuttamaan uusiin sopiviin koteihinsa. Pennut asustelevat tällä hetkellä Sastamalassa, jonne heitä sopii tulla sovitusti katsomaan.

 

Vanhempien roduista ei ole tietoa, mutta ulkonäön ja luonteen perusteella isässä saattaisi olla jotain laumanvartijaa ja emässä saattaisi olla saksanseisojaa. Molemmat ovat todella kilttejä ja ihmisläheisiä koiria. Isältä löytyy jonkin verran vahtiviettiä ja emältä puolestaan riistaviettiä. Pennut voisivat kokonsa ja vanhempien perusteella sopia erityisesti omakotitaloon tai maaseudulle. Muitakin asumisvaihtoehtoja pohditaan kyllä tapaus kohtaisesti. Pennut ovat tässä vaiheessa hyvin avoimia ihmisiä kohtaan ja helposti käsiteltävissä. Lisätietoa pennuista ja vanhemmista saa sähköpostitse.

Pennut luovutetaan vähintään kolmesti madotettuina,varhais rokotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.

--------------------------------------

Pennuista tullaan perimään uuteen kotiin muuttaessa luovutusmaksu 600€ (sis. alv 24%).

 Jos olet kiinnostunut tarjoamaan pennulle kotia, lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja tarjoamastasi kodista sähköpostitse osoitteeseen elainhoitolakotikolo@gmail.com.

bottom of page